söndag 30 november 2014

Nyckelringar

Hej!
Här tillverkas nyckelringar på löpande band, för leverans i morgon kväll.

tisdag 18 november 2014

Hej!
Idag har jag varit på sista träffen på MMR.
Ikväll har jag varit på stickcafe i Nye, det var trevligt som vanligt. Har stickat på raggsockor ikväll som sk bli julklapp. Fick ett trevligt mönster på skafs/halsduk som ser väldigt rolig ut att göra vill börja nu, men skulle egentligen göra julklapparna och beställningarna först, men det är inte säkert att jag lyckas med det. Vill också börja på en uppefrån och ner kofta som är sticka meras KAL som började igår och det kommer nytt avsnitt varje vecka ända till januari. Men det är bara att sticka på men mina sockar som är beställda och ponchon så jag får börja med det andra snart.

fredag 14 november 2014

Ikväll har jag stickat färdigt en mössa som har legat ett tag. Sedan har jag fortsatt med sockar så något par blir färdigt någon gång. Skulle ha behövt sticka på ponchon så den kan bli klar någon gång men, men. Nu är det dax att gå och möta John Blund, så god natt.

tisdag 11 november 2014


Månadens sockgarn från Centrumboden komm idag. Så jag måste nog börja på det idag de andra sockarna kan vänta lite till tycker jag just nu. Har varit och hittat ett par strumpstickor till men nu var det de sista som jag har i den storleken, så nu kan jag inte börja på fler par innan några blir färdiga.


Två mössor stickade i Järbos Luva

måndag 10 november 2014

God morgon!
I kväll så är det handarbetsaffär kväll i Nye fiket det ser jag fram emot, det är ett roligt avbrott från allt arbete. Vi brukar vara allt mellan 10 till 15 st "tjejer" som sitter ochstickar, virkar eller bara pratar. Det roliga är att det är en ung tjej på 12 år som brukar komma och sitter och stickar med oss andra medelålders damer. Hon har även fått med sig sin mor som har börjat virka vilket hon aldrig har gjort tidigare. Nu ska jag äta frukost färdigt.

En början

Hej!
Har länge tänkt att skaffa en blogg med alla mina handarbeten som jag gör. Jag stickar det mesta men det förekommer andra typer av handarbeten också.
Just nu håller jag på med en skafs som jag behöver ha till en tröja som jag köpte för ett tag sedan, hade den på mig men tyckte det var lite kalt och kallt vid halsen. Så in på garn affären och försöka hitta ett garn som passade och hittade ett som var precis samma färgnyans, så det var bara hem och börja på något lämpligt, så den har jag på gång. Håller också på med en ponch som är beställd, ska vist vara julklapp. Sockar håller jag alltid på med året runt och en del är beställda och andra säljs ändå.